• sfeertest.jpg
  • sfeertest2.jpg
Diensten

Onderstaand treft u een korte toelichting op de diensten die IKH levert.

Waterinstallaties

Watervoorziening is bij elk bedrijf en huishouden van belang. Om een zorgeloze werking te garanderen is een juist en vakkundig leidingnetwerk met de juiste aan- en afvoerpunten van belang. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, aanpassing of onderhoud. IKH zorgt voor een vloeiende installatie.

 

Zinkwerken

Zink is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zink is een duurzaam traditioneel materiaal wat alleen een specialist vakkundig kan aanbrengen of repareren. Hoewel er in deze tijd vaak gekozen wordt voor het aanbrengen van kunststof afvoersystemen, blijft zink een speciale waarde en uitstraling houden van vakwerk in hemelwaterafvoersystemen. Mits vakkundig aangebracht, zorgt het voor een jarenlange zorgloze opvang- en afvoer van overtollig water. U kunt bij IKH terecht voor het aanbrengen, repareren, onderhouden of vervangen van alle soorten zinkwerk (nieuwbouw en renovatie).

 

Gasinstallaties

IKH is een erkend gasinstallateur. Bij gasinstallaties staat veiligheid voorop. Er vindt zorgvuldige berekening plaats om einddruk en de diameters te bepalen. De leidingen worden zowel in de vorm van staal, koper of kunststof aangelegd, afhankelijk of de leiding zich binnen of buiten een gebouw bevindt.

IKH verzorgt de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van:

• Centrale Verwarmings-installaties,
• Lokale Verwarmings-installaties,
• Hetelucht-Verwarming,
• Warmwater-voorzieningen en
• Keuken-aansluitingen.

IKH levert aan bedrijven en aan particulieren.

 

Centrale verwarming

IKH biedt een breed pallet aan diensten op het gebied van centrale verwarming. Of het nu gaat om het vervangen of plaatsen van een radiator, het aanleggen van complete C.V. installaties, het vervangen of onderhoud van uw ketel of vloerverwarming.

 

Sanitair

Baden, douchen en koken hebben een prominente rol in ons dagelijks leven. Op het gebied van sanitair is dan ook van alles te koop. Van eenvoudig en netjes, tot heel uitgebreid of bijzonder luxueus. IKH kan u hierbij van dienst zijn; van kleine reparaties van sanitair tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken.

Alle sanitaire toestellen, zoals kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken, wastafels enz. worden door IKH geleverd en onderhouden. IKH is gericht op een lange levensduur van uw sanitair en maakt gebruik van kwaliteitsmerken.

 

Kunststof dakbedekking

IKH verzorgt kunststof dakbedekking. Door de lange levensduur en grote betrouwbaarheid is kunststof een zeer toekomstvaste dakbedekking. Bovendien is de verwerking van kunststof dakbedekking stukken eenvoudiger dan de plaatsing van traditionele dakbekleding. Kunststof dakbedekking vraagt een minimum aan onderhoud, zodat u op die manier een noemenswaardige kostenbesparing realiseert. IKH heeft inmiddels veel ervaring met deze vorm van dakbedekking en realiseert ook grote oppervlakten. Tegen vaak zeer concurrende prijzen!

 

Mechanische ventilatie

Ontwerp, realisatie en onderhoud van mechanische ventilatie installaties behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van IKH. Van het aanleggen van ventilatiekanalen tot het installeren van warmteterugwininstallaties (WTW) en bijkomend onderhoud in bestaande bouw en nieuwbouw.